De kalender van Young Living Essentiële Olie

Young Living Essentiële Olie organiseert regelmatig evenementen, ook bij u in de buurt

 

The Chemistry of Young Living

Wanneer je jouw verantwoordelijkheid over je eigen leven en gezondheid meer in eigen handen wil nemen, goed inzicht te hebben in hoe je lichaam functioneert. De moderne geneeskunde, met al zijn inzichten en kennis i.v.m. de anatomische structuren en de fysiologische en chemische processen in ons lichaam, vormt een belangrijke basis bij de ontdekking van je eigen lichaam en het functioneren van één van de meest complexe organismen van deze planeet. Voeding in al zijn aspecten, gaande van de lucht die je inademt, het water dat je drinkt, de maaltijden die je tot je neemt, de vibraties uit je omgeving, maken wie jij vandaag bent: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.
In dit studieprogramma gaan we dieper in op hoe je jezelf en anderen optimaal in conditie kunt houden, in alle aspecten van jouw zijn, met voeding en met behulp van de juiste voedingssupplementen van Young Living.
Aan de hand van Westerse en Oosterse medische inzichten bestuderen we de diverse orgaansystemen en kijken we wat we nodig hebben om deze optimaal te laten functioneren. Traditionele Oosterse systemen zoals yin en yang, en de 5 transformaties en recente wetenschappelijke ontwikkelingen, geven ons de tools in handen om op een correcte manier om te gaan met het gebruik van voedingssupplementen.

Deel 1 : Het spijsverteringskanaal
Wat? Ontstaan? Functie? Wat is je microbioom? Wat is het enterisch zenuwstelsel? Problemen? …

Deel 2 : Het spijsverteringskanaal
De oplossing : Young Living! Wat zijn probiotica? Wat zijn enzymen? Wat met essentiële vetzuren? En wat met de lever en pancreas? …

Deel 3 : Het immuniteitsstelsel
Werking? Hoe ondersteunen de producten van Young Living jouw immuniteit?
Antioxidanten? Vaccinaties? …

Deel 4 : Botten, spieren en gewrichten

Deel 5 : Endocien stelsel

Deel 6 : En wat nog meer met Young Living?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de natuurlijke gezondheidszorg, weet Luc Covents als ervaringsdeskundige het gebruik van voedingssupplementen in een juist kader te plaatsen. Het heeft weinig zin om eender welk voedingssupplement zomaar te gebruiken. Elk individu heeft een andere ondersteuning nodig. Wat voor de één werkt, werkt niet noodzakelijk voor iemand anders. Op heel praktische en éénvoudige manieren zal worden aangebracht hoe je de juiste keuzes maakt. Deze diepgaande studie van de Young Living voedingssupplementen gaat je instaat stellen jezelf en anderen te begeleiden naar een betere gezondheid, op alle niveau’s van jouw zijn.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de natuurlijke gezondheidszorg, weet Luc Covents als ervaringsdeskundige het gebruik van voedingssupplementen in een juist kader te plaatsen. Het heeft weinig zin om eender welk voedingssupplement zomaar te gebruiken. Elk individu heeft een andere ondersteuning nodig. Wat voor de één werkt, werkt niet noodzakelijk voor iemand anders. Op heel praktische en eenvoudige manieren zal worden aangebracht hoe je de juiste keuzes maakt. Deze diepgaande studie van de Young Living voedingssupplementen gaat je instaat stellen jezelf en anderen te begeleiden naar een betere gezondheid, op alle niveaus van jouw zijn.

Inschrijvingen: contacteer covents.luc@proximedia.be of gebruik het contactformulier op deze site.
Inschrijven kan door storting van €330:
Vzw Carpe Diem
Rek. BE84 6719 1764 7959
Vermelding : Chemistry of YL Stekene of Kessel


EARLY BIRD Betaal nu : €295 bij betaling voor 25 oktober !

Data Stekene : zaterdagen van 9.30u tot 12.30u op 2/11, 30/11, 14/11, 25/01, 22/02 en 14/03

Data Kessel : vrijdagavonden van 19.30u tot 22.30u op 08/11 - 22/11 - 20/12 - 10/01 - 07/02 - 06/03

 

Aromaconcert

 

 

Back to Top